JOM FOLLOW MIA

ORDER FORM

SILA BUAT MUKA SERIUSS SEMASA MENGISI BORANG INI MENANDAKAN ANDA BENAR2 SERIUSSS!! (^_~)

Email ( WAJIB ):

Pastikan EMAIL anda di isi dengan betul dan masih aktiv bagi memudahkan pihak miastuffz menghantar invoice.

Recipient Name:
Contact Number:
Full Address (POSTCODE REQUIRED):
Payment Method: Online Banking / Transfer
ATM deposit
Western Union
Paypal ( 4.5% + rm2 )
Poslaju Delivery:
Item Code & Alternative Code/ Comment:
Payment Period: within 24 hours
within 48 hours

 

Sila DOUBLE CHECK maklumat yang di isi sebelum menekan butang SUBMIT.

Pihak MiaStuffz akan menghantar INVOICE ke EMAIL anda secepat mungkin.

Baca maklumat lanjut di T&C .

THANK YOU & NICE TO DEALING WITH YOU (",)


This form created by miastuffz

TUDUNG BAWAL POLKADOT


Assalamualaikum wbt

TUDUNG BAWAL yang tak makan dek zaman! Kami percaya masih ramai di luar sana masih setia dengan tudung bawal kan..Dizaman serba canggih, tudung pun mesti canggih..ahaks! Transformasi bawal telah bermula..hehehehe...Kami tambahkan ropol dari sifon polkadot menjadikan ia tampak mahal dan berseri!

Bucu tudung berbentuk curve ya! Sweet kannnn

Jika anda kreatif, tudung bawal boleh di pakai dengan baaaanyak style! Seperti yang saya gayakan di bawah..insyaallah ada masa nanti saya cuba buat beberapa demo ya ;-) Oh ya, tudung ni bidang 45".
Fakta menarik tentang bawal :
- Takda tarikh luput! ( blh pakai sampai generasi ke berapa pun laa..he he )
- Boleh cuci dengan washing machine
- Boleh adjust kelabuhan yang diingini
- Boleh wat macam-macam gaya
- etc, semua orang pun arif kot tentang tudung ni kan!!

Bentuk bawal ni 4 segi ( Normal bawal )
Promotion Price : RM30 only! 


Psssttt...IKLAN SEBENTAR!
Ooyeeyy..mia pun sebok nak pakai bawal jgk..huhu! Dah la sama kaler ngan suar..ekeke ;-p



BAWAL 01
black / red
OUT OF STOCK 



BAWAL 02
black / grey
OUT OF STOCK



BAWAL 03
yellow / dark brown
OUT OF STOCK



BAWAL 04
pink / black
OUT OF STOCK



BAWAL 05
electric blue / dark pink
OUT OF STOCK



BAWAL 06
peach/ med peach
OUT OF STOCK 



BAWAL 07
cream / brown
OUT OF STOCK 



BAWAL 08
blue / dark brown
OUT OF STOCK 



BAWAL 09
brown / dark brown
OUT OF STOCK



BAWAL 10
blue black / med peach
OUT OF STOCK



BAWAL 11
pink purple / dark pink
OUT OF STOCK



BAWAL 12
med grey / black
OUT OF STOCK 



BAWAL 13
grey / grey
OUT OF STOCK 



BAWAL 14
dark brown / cream
OUT OF STOCK



BAWAL 15
purple manggis / dark pink
OUT OF STOCK