JOM FOLLOW MIA

ORDER FORM

SILA BUAT MUKA SERIUSS SEMASA MENGISI BORANG INI MENANDAKAN ANDA BENAR2 SERIUSSS!! (^_~)

Email ( WAJIB ):

Pastikan EMAIL anda di isi dengan betul dan masih aktiv bagi memudahkan pihak miastuffz menghantar invoice.

Recipient Name:
Contact Number:
Full Address (POSTCODE REQUIRED):
Payment Method: Online Banking / Transfer
ATM deposit
Western Union
Paypal ( 4.5% + rm2 )
Poslaju Delivery:
Item Code & Alternative Code/ Comment:
Payment Period: within 24 hours
within 48 hours

 

Sila DOUBLE CHECK maklumat yang di isi sebelum menekan butang SUBMIT.

Pihak MiaStuffz akan menghantar INVOICE ke EMAIL anda secepat mungkin.

Baca maklumat lanjut di T&C .

THANK YOU & NICE TO DEALING WITH YOU (",)


This form created by miastuffz

INNER NECK

INNER NECK COVER

Peminat inner neck makin ramai ya! Kami penuhi impian anda lagi. Inner kali ini masih lagi material cotton best seperti sebelum ni, warna pun sama cuma ada tambahan warna baru. Tapi kali ini tiada ruffles, jahitan tiga line di jahit kemas di keseluruhan tudung..suka kannnn!!! Di ingatkan sekali lagi awning tiada pengeras!

Warna mungkin sedikit berbeza dari apa yang anda lihat di sebabkan editing atau monitor pc anda. Warna sebenar adalah lebih gelap ya. Betul-betul cantik!

Tak perlu beri penjelasan lagi sebab ramai yang dah tau apa itu inner neck! Siapa yang tak tau jugak boleh baca kat SINI. Stock kali ni sikit je tau, hanya 400 helai. Sila order laju-laju ;-p

Inner Neck Favourite RM25 sehelai!!!



INR 01
purple cantik
OUT OF STOCK




INNER 12
grey
OUT OF STOCK




INR 02
heart red
OUT OF STOCK




INNER 01
dark red
OUT OF STOCK



INR 03
keladi
OUT OF STOCK




INR 04
brown
OUT OF STOCK




INR 05
dark brown
OUT OF STOCK




INR 06
dark blue
OUT OF STOCK




INR 07
light brown
OUT OF STOCK




INR 08
violet
OUT OF STOCK


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INNER NECK DENIM

Material denim yang paling best. Denim yang lembut n selesa sangat pakai lama-lama..bukan denim tebal dan panas tu tau!!
Ada 2 jenis ya, yang bercorak dan juga plain. Awning tiada pengeras, berjahit dilapisan dalam supaya ia kukuh dan tak lembek. Disamping itu, awning dijahit panjang ke bawah pipi..anda tentu suka kan! Lagi-lagi yang tembambam ituuu...hehe..boleh cover muka bulat u all ;-)

Saiz tentunya S, nama pun inner!! Tapi nak pakai tanpa shawl or outer syria pun boleh juga...ia tak pendek sangat sehingga menampakkan leher, so boleh pakai begitu sahaja...sangat cantik dan terletak!
Promosi besar-besaran!! RM25 sahaja!!!
nett price okey..murah giler!




INDE 00
merah denim - SUGGESTION!
OUT OF STOCK




INDE 17
hijau pucuk pisang
OUT OF STOCK





INDE 18
blue grey
OUT OF STOCK



INDE 06
black denim
OUT OF STOCK




INDE 07
brown cantik!
OUT OF STOCK




INDE 08
blue navy
OUT OF STOCK




INDE 09
blue denim
OUT OF STOCK





INDE 19
hijau gelap - SUGGESTION!
OUT OF STOCK




INDE 20
SUGGESTION!
OUT OF STOCK




INDE 21
Corak merak - SUGGESTION!
OUT OF STOCK


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SYRIA ARAB

Tudung polos yang sangat selesa dipakai pada musim panas! Warna dah tak banyak yer, ada satu tambahan warna baru. Cepat dapatkan selagi stock masih ada ;-)

Material : cotton gred AAA
Size : M ( fit until L )

Hanya RM29 sehelai!!! Murah gilessss...



INDE 16
violet yg cantik!!
OUT OF STOCK




INDE 10
PURPLE
OUT OF STOCK




INDE 11
ORANGE
OUT OF STOCK




INDE 12
keladi
OUT OF STOCK




INDE 13
DARK BROWN
OUT OF STOCK




INDE 14
DARK BLUE
OUT OF STOCK





INDE 15
heart red
OUT OF STOCK