JOM FOLLOW MIA

ORDER FORM

SILA BUAT MUKA SERIUSS SEMASA MENGISI BORANG INI MENANDAKAN ANDA BENAR2 SERIUSSS!! (^_~)

Email ( WAJIB ):

Pastikan EMAIL anda di isi dengan betul dan masih aktiv bagi memudahkan pihak miastuffz menghantar invoice.

Recipient Name:
Contact Number:
Full Address (POSTCODE REQUIRED):
Payment Method: Online Banking / Transfer
ATM deposit
Western Union
Paypal ( 4.5% + rm2 )
Poslaju Delivery:
Item Code & Alternative Code/ Comment:
Payment Period: within 24 hours
within 48 hours

 

Sila DOUBLE CHECK maklumat yang di isi sebelum menekan butang SUBMIT.

Pihak MiaStuffz akan menghantar INVOICE ke EMAIL anda secepat mungkin.

Baca maklumat lanjut di T&C .

THANK YOU & NICE TO DEALING WITH YOU (",)


This form created by miastuffz

PRINCESS SKIRT CUSTOM-MADE BY DRESSISTER

Assalamualaikum,

Siapa suka princess skirt!!
Kini kami menyediakan perkhidmatan mengambil tempahan jahitan skirt custom-made mengikut ukuran anda sendiri..woaaaaa best tak??? Ramai yang complain susahnya nak dapat skirt cecantik untuk badan comel extrasize tu.. sekarang tidak lagi, anggap saja masalah anda selesai :-)

Follow Instagram kami DRESSISTER untuk tidak terlepas sebarang promo yang kami buat dari semasa ke semasa.

comfy & flowy

Contoh skirt anda boleh lihat pada gambar-gambar yang kami attach ni ye..
skirt ( princess cut ) kembang menawan :-)

DETAIL SKIRT
Material > jersey crepe
ringan beralun, tidak memeri seperti lycra, tidak melekat pada badan, tidak mudah kedut dan mudah di iron, selesa dan tak panas.
** fabrik ini tidak jarang tetapi dinasihatkan anda memakai kain dalam juga bagi mengelakkan nampak bayang jika berdiri di cahaya.

Cutting : half circle

Jenis pinggang :
Dewasa > full bakrum ( pengeras ) + zip sorok
Kanak-kanak > boleh pilih full bakrum / full getah / half bakrum + getah

Harga :
Dewasa > RM44
Kanak-kanak > RM36
Free delivery ( em & wm only )

CARA UNTUK MENEMPAH
Berikan kami butiran berikut
Warna :
Ukuran lilit pinggang (ngam-ngam ) :
Ketinggian anda :
( Ketinggian bertujuan untuk kami mengira sendiri labuh skirt anda, ramai yang salah ukur terlalu labuh menyapu lantai atau terlalu senteng, usah risau serahkan pada yang pakar :-p )

Hantarkan butiran ini ke miastuffz@gmail.com





Warna-warna pilihan ( selagi stock masih ada )
Warna yang anda pilih mungkin kehabisan mengikut peredaran masa, dan mungkin ada tambahan warna baru juga..kami akan beritahu anda semasa kita berurusniaga nanti.

Untuk mendapat info dengan cepat sila follow Instagram DRESSISTER .


HALF INNER PLAIN ( COTTON )

ASSALAMUALAIKUM


HALF INNER yang di tunggu-tunggu..siapa pernah beli tentu tahu betapa best dan selesanya inner ni..sesuai dipakai dengan tudung syria atau selendang. Tiada lagi masalah inner ternaik-naik ke telinga!! Rasa macam pakai tudung sarung je :-)

Untuk yang pertama kali berkunjung disini, HALF INNER ialah sama seperti tudung ekspress yang biasa anda pakai tetapi dipendekkan sesuai dengan namanya 'anak tudung'. Ia tiada pengeras, mudah dipakai dan senang di cuci. 

HALF INNER sesuai untuk semua bentuk muka. Ia menjadikan muka anda tirus jika kena pada pemakaiannya. Anda yang berkaca mata juga tidak perlu risau kerana ia pasti selesa dan masih kelihatan cantik..cubalah!

mereka sukakan half inner MIASTUFFZ!!

*Half inner TIDAK sesuai dipakai dengan tudung hoodie kerana ia hanya cover separuh sahaja leher anda!!


Size: FREE (fit to all inshaAllah)
Fabric : High quality cotton viscose
Price RM12 sahaja
buy 6 free postage



HIPC 01
dark brown
OUT OF STOCK


HIPC 02
orange bata
OUT OF STOCK


HIPC 03
ocean blue
AVAILABLE


HIPC 04
red
OUT OF STOCK


HIPC 05
dark pink
OUT OF STOCK


HIPC 06
green
AVAILABLE


HIPC 07
brown grey
AVAILABLE


HIPC 08
dark blue
OUT OF STOCK


HIPC 09
dark grey
OUT OF STOCK


HIPC 10
light grey
OUT OF STOCK


HIPC 11
light purple
AVAILABLE


HIPC 12
white
AVAILABLE


HIPC 13
purple pink
AVAILABLE


HIPC 14
dark purple
OUT OF STOCK


HIPC 15
blue indigo
OUT OF STOCK


HIPC 16
brown gold
OUT OF STOCK


HIPC 17
dark green
OUT OF STOCK


HAFIYAH DWI COLOR

ASSALAMUALAIKUM

Anda suka tudung yang ringkas, mudah dan cepat dipakai?
Seperti biasa HAFIYAH sangat menepati citarasa wanita masa kini.
- simple
- hanya sarung
- tak perlu gosok
- mudah untuk padankan dengan pelbagai pakaian
- mudah dicuci, blh masukkan ke washing machine je
- mudah disimpan, tak perlu risau awning patah

Kami tampilkan 12 warna untuk anda pilih. Warna-warna pastel yang lembut dan sesuai di kontrakan dengan baju-baju dari rona warna terang atau bercorak.

Material : High gred lycra
Size : Medium ( +/- 38cm labuh depan )
Price : RM30 sahaja


HDWI 01
pastel green / green terquoise
OUT OF STOCK


HDWI 02
 green terquoise / pastel green
OUT OF STOCK


HDWI 03
mustard / beige
OUT OF STOCK


HDWI 04
green yellow / soft yellow
OUT OF STOCK


HDWI 05
merah bata / peach
OUT OF STOCK


HDWI 06
beige / mustard
OUT OF STOCK


HDWI 07
soft yellow / green yellow
OUT OF STOCK


HDWI 08
peach pink / soft peach
OUT OF STOCK


HDWI 09
peach / merah bata
OUT OF STOCK


HDWI 10
black / grey
OUT OF STOCK


HDWI 11
soft peach / peach pink
OUT OF STOCK


HDWI 12
grey / black
OUT OF STOCK


HASYA PLAIN ( OUTER SYRIA )

ASSALAMUALAIKUM

" SAYA SUKA SYRIA SEBAB BOLEH TUKAR-TUKAR WARNA DAN FESYEN INNER "

Ada sesiapa suka syria macam saya?
Tudung syria juga merupakan salah satu tudung yang menjadi pilihan ramai wanita kerana ia sangat mudah dipakai dan boleh pelbagaikan gaya.
Outer plain paling mudah untuk padankan dengan apa-apa warna inner samada inner plain atau bercorak. Ia juga sesuai dipakai bersama inner biasa, inner magic atau inner silang.

PADANKAN DENGAN INNER MAGIC MIASTUFFZ YANG TERBAIK!

Material : High gred lycra
Size : Medium ( +/- 39cm labuh depan )
Price : RM25 sahaja


HP 01
mustard
OUT OF STOCK


HP 02
peach
AVAILABLE


HP 05
royal blue
AVAILABLE


HP 06
red
AVAILABLE


HP 09
maroon
OUT OF STOCK


HP 14
dark beige
OUT OF STOCK


HP 16
oren bata
AVAILABLE


HP 17
pink
AVAILABLE


HP 18
dark purple
AVAILABLE


HP 19
pink belacan
AVAILABLE


HP 20
dark mocha
OUT OF STOCK

INNER MAGIC BATCH 7

~ ASSALAMUALAIKUM ~

Mix n match dgn HASYA PLAIN by MIASTUFFZ

INNER MAGIC !!
INNER MAGIC !!
INNER MAGIC !!

Alhamdulillah, inner magic MIASTUFFZ mendapat permintaan yang tinggi. Keluaran ke 7 ini menampilkan lebih banyak pilihan warna. Kalau rambang mata beli sahaja secara borong..harga yang berbaloi-baloi!! 


APA KELAINAN INNER MAGIC MIASTUFFZ ??
~ INNER MAGIC MIASTUFFZ tiada dipasaran luar.
~ INNER MAGIC MIASTUFFZ menggunakan material lycra yang best.
* tak berbulu, tak pudar warna walau dicuci banyak kali
~ INNER MAGIC MIASTUFFZ menutup penuh rambut anda.
~ INNER MAGIC MIASTUFFZ dijahit double (double stitch) pada bahagian awning.
* buatkan kedudukan pada kepala lebih kukuh dan cantik, tidak mudah kelepet atau jatuh ke dahi.


TAHUKAH ANDA KENAPA IA DIPANGGIL MAGIC?
Kerana inner ini boleh di buat 'muncung' semulajadi tanpa menggunakan kain pengeras pada awning.

Anda boleh adjust 'muncung' tersebut mengikut kehendak anda..CARANYA dengan mengecilkan atau membesarkan bukaan belakang inner.
INNER MAGIC muat untuk semua muka..

TIPS : Jika longgar, letakkan pin atau jahit sedikit bukaan belakang
Jika terlalu ketat, hanya tetas pada bukaan belakang
Jika ngam-ngam..sarung ajelahhh :-p

Material : High gred Lycra
Harga : RM10 (tidak termasuk pos)
RM50 / 5pcs + FREE POSTAGE

SPECIAL PRICE UTK BORONG!!
email : miastuffz@gmail.com


MAGIC BS 01
dark brown
OUT OF STOCK


MAGIC BS 02
dark grey
OUT OF STOCK


MAGIC BS 03
light grey
OUT OF STOCK

MAGIC BS 04
Smoke green
OUT OF STOCK


MAGIC BS 05
smoke army green
AVAILABLE


MAGIC BS 06
Pink
OUT OF STOCK


MAGIC BS 07
belacan
OUT OF STOCK


MAGIC BS 08
pink belacan
OUT OF STOCK


MAGIC BS 09
red
OUT OF STOCK


MAGIC BS 10
red chili
OUT OF STOCK


MAGIC BS 11
choc
OUT OF STOCK


MAGIC BS 12
milo
OUT OF STOCK


MAGIC BS 13
Brown gold
OUT OF STOCK


MAGIC BS 14
Terquoise
OUT OF STOCK


MAGIC BS 15
mustard
OUT OF STOCK


MAGIC BS 17
purple
OUT OF STOCK


MAGIC BS 18
light purple
OUT OF STOCK


MAGIC BS 19
light pink
OUT OF STOCK


MAGIC BS 20
electric blue
OUT OF STOCK


MAGIC BS 21
dark mocha
OUT OF STOCK


MAGIC BS 22
dark purple
OUT OF STOCK


MAGIC BS 23
ocean blue
OUT OF STOCK