JOM FOLLOW MIA

ORDER FORM

SILA BUAT MUKA SERIUSS SEMASA MENGISI BORANG INI MENANDAKAN ANDA BENAR2 SERIUSSS!! (^_~)

Email ( WAJIB ):

Pastikan EMAIL anda di isi dengan betul dan masih aktiv bagi memudahkan pihak miastuffz menghantar invoice.

Recipient Name:
Contact Number:
Full Address (POSTCODE REQUIRED):
Payment Method: Online Banking / Transfer
ATM deposit
Western Union
Paypal ( 4.5% + rm2 )
Poslaju Delivery:
Item Code & Alternative Code/ Comment:
Payment Period: within 24 hours
within 48 hours

 

Sila DOUBLE CHECK maklumat yang di isi sebelum menekan butang SUBMIT.

Pihak MiaStuffz akan menghantar INVOICE ke EMAIL anda secepat mungkin.

Baca maklumat lanjut di T&C .

THANK YOU & NICE TO DEALING WITH YOU (",)


This form created by miastuffz

INSTANT SHAWL ALANA

This is a wide instant shawl that is easy to style. Made from high premium cotton fabric, hence it is very comfortable and ready to be worn on-the-go.

Material - Cotton Viscose (soft & stretchable)
Washing Instruction - We recommend to place the cloth in the laundry net first before put into washing machine.
Sizes - One Size FIts All Face


RM55 only!
( not inc postage )

AP 01
ocean blue


AP 02

orange pastel

AP 03

black


AP 04

titanium

AP 05

dark brown


AP 06

dusty pink


AP 07

yellow mustard


AP 08

lilac purple


EMMA PINLESS COTTON


Assalamualaikum..



PINLESS SHAWL paling mudah n pantas utk dipakai!
sarung dan lilit skali shj
tak perlu iron!! Anti kedutttt
blh cuci dgn mesin basuh jer 
blh adjust kelabuhan yg uolls nak

Jgn tilik lama-lama nanti makan hati shawl habis..order sepantazzz yg blh okey!


Material - Cotton Viscose (soft & stretchable)
Washing Instruction - We recommend to place the cloth in the laundry net first before put into washing machine.
Color - Light Green
Sizes - One Size FIts All Face

RM69 only!!
Buy 3pcs free postage


EPC 01
Flower Red


EPC 02
Brown

EPC 03
Flower Green


EPC 04
Chain Maroon


EPC 05
Flower Blue


EPC 06
Abstract Purple


EPC 07
Black Dotted


EPC 08
Abstract Brown


EPC 09
Butterfly Creme


EPC 10
Flower Mint


MARYAM HIJAB

Assalamualaikum,

MARYAM HIJAB COMINGGGG !

Material: Viscose Cotton 
Finished Edge: Satin Piping
Awning : Thai Silk
Size : M
Price : RM55


MARH 01


MARH 02


MARH 03


MARH 04


MARH 05


MARH 06


MARH 07


MARH 08


MARH 09


MARH 10


MARH 11


MARH 12


MARH 13




PRINCESS SKIRT CUSTOM-MADE BY DRESSISTER

Assalamualaikum,

Siapa suka princess skirt!!
Kini kami menyediakan perkhidmatan mengambil tempahan jahitan skirt custom-made mengikut ukuran anda sendiri..woaaaaa best tak??? Ramai yang complain susahnya nak dapat skirt cecantik untuk badan comel extrasize tu.. sekarang tidak lagi, anggap saja masalah anda selesai :-)

Follow Instagram kami DRESSISTER untuk tidak terlepas sebarang promo yang kami buat dari semasa ke semasa.

comfy & flowy

Contoh skirt anda boleh lihat pada gambar-gambar yang kami attach ni ye..
skirt ( princess cut ) kembang menawan :-)

DETAIL SKIRT
Material > jersey crepe
ringan beralun, tidak memeri seperti lycra, tidak melekat pada badan, tidak mudah kedut dan mudah di iron, selesa dan tak panas.
** fabrik ini tidak jarang tetapi dinasihatkan anda memakai kain dalam juga bagi mengelakkan nampak bayang jika berdiri di cahaya.

Cutting : half circle

Jenis pinggang :
Dewasa > full bakrum ( pengeras ) + zip sorok
Kanak-kanak > boleh pilih full bakrum / full getah / half bakrum + getah

Harga :
Dewasa > RM44
Kanak-kanak > RM36
Free delivery ( em & wm only )

CARA UNTUK MENEMPAH
Berikan kami butiran berikut
Warna :
Ukuran lilit pinggang (ngam-ngam ) :
Ketinggian anda :
( Ketinggian bertujuan untuk kami mengira sendiri labuh skirt anda, ramai yang salah ukur terlalu labuh menyapu lantai atau terlalu senteng, usah risau serahkan pada yang pakar :-p )

Hantarkan butiran ini ke miastuffz@gmail.com





Warna-warna pilihan ( selagi stock masih ada )
Warna yang anda pilih mungkin kehabisan mengikut peredaran masa, dan mungkin ada tambahan warna baru juga..kami akan beritahu anda semasa kita berurusniaga nanti.

Untuk mendapat info dengan cepat sila follow Instagram DRESSISTER .


HALF INNER PLAIN ( COTTON )

ASSALAMUALAIKUM


HALF INNER yang di tunggu-tunggu..siapa pernah beli tentu tahu betapa best dan selesanya inner ni..sesuai dipakai dengan tudung syria atau selendang. Tiada lagi masalah inner ternaik-naik ke telinga!! Rasa macam pakai tudung sarung je :-)

Untuk yang pertama kali berkunjung disini, HALF INNER ialah sama seperti tudung ekspress yang biasa anda pakai tetapi dipendekkan sesuai dengan namanya 'anak tudung'. Ia tiada pengeras, mudah dipakai dan senang di cuci. 

HALF INNER sesuai untuk semua bentuk muka. Ia menjadikan muka anda tirus jika kena pada pemakaiannya. Anda yang berkaca mata juga tidak perlu risau kerana ia pasti selesa dan masih kelihatan cantik..cubalah!

mereka sukakan half inner MIASTUFFZ!!

*Half inner TIDAK sesuai dipakai dengan tudung hoodie kerana ia hanya cover separuh sahaja leher anda!!


Size: FREE (fit to all inshaAllah)
Fabric : High quality cotton viscose
Price RM12 sahaja
buy 6 free postage



HIPC 01
dark brown
OUT OF STOCK


HIPC 02
orange bata
OUT OF STOCK


HIPC 03
ocean blue
AVAILABLE


HIPC 04
red
OUT OF STOCK


HIPC 05
dark pink
OUT OF STOCK


HIPC 06
green
AVAILABLE


HIPC 07
brown grey
AVAILABLE


HIPC 08
dark blue
OUT OF STOCK


HIPC 09
dark grey
OUT OF STOCK


HIPC 10
light grey
OUT OF STOCK


HIPC 11
light purple
AVAILABLE


HIPC 12
white
AVAILABLE


HIPC 13
purple pink
AVAILABLE


HIPC 14
dark purple
OUT OF STOCK


HIPC 15
blue indigo
OUT OF STOCK


HIPC 16
brown gold
OUT OF STOCK


HIPC 17
dark green
OUT OF STOCK